Search by category:
Egyéb kategória

Sorozat készül Pamela Anderson és Tommy Lee házasságáról

Sorozat készül Pamela Anderson és Tommy Lee házasságáról
Juhász Katalin
2021. 05. 11., k – 08:56

2021. május 11., kedd – 09:14
Friss ikon
Off

Törzs

A múlt héten kezdték forgatni Los Angelesben kettejük viharos párkapcsolatának történetét, Lily James és Sebastian Stan főszereplésével. A Pam & Tommy rendezője az a Craig Gillespie, aki az Én, Tonya című (szintén életrajzi) filmmel hívta fel magára a világ figyelmét, a producer pedig Seth Rogen, aki játszik is a sorozatban, méghozzá azt a karaktert, aki miatt nyilvánosságra került minden idők leghíresebb szexvideója.

A nyolcrészes sorozat alapos, minden részletre kiterjedő feldolgozást ígér, a producer által pár napja megosztott első Twitter-fotók szintén biztatóak: a főszereplők a megszólalásig hasonlítanak Tommyra és Pamelára, Ők ketten 1995-ben kötöttek házasságot, mindössze 96 órával megismerkedésük után. Korábban is híresek voltak, együtt azonban új fejezetet nyitottak a celebvilág történetében, évekig foglalkoztatva a bulvársajtót. 

Lily James a Downtown Abbey sorozatban lett ismert, ma pedig generációjának egyik legsokoldalúbb színésznője. Játszott mesefilmben (Hamupipőke), Shakespeare-műben (Rómeó és Júlia), a Churchill életét feldolgozó drámában (A legsötétebb óra), akciófilmben (Nyomd, bébi, nyomd), zenés vígjátékban (Mam-ma Mia! Sose hagyjuk abba) és történelmi filmben (Az ásatás). 

A romániai születésű Sebastian Stan szintén sokat letett már az asztalra, játszott az Amerika Kapitányban, a Bosszúállókban, az Én, Tonyában és a Mindig az ördöggel című thrillerben is. 

Bevezető

A Hulu streamingszolgáltatónak köszönhetően hamarosan tovább bővül a sztárok életéről szóló filmek és sorozatok listája. Aki anno Pamela Anderson idomai miatt nézte a Baywatch sorozatot, és Tommy Lee tetoválásai miatt gyűjtötte a Mötley Crüe zenekar fotóit, most örülhet.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment