Search by category:
Egyéb kategória

Pártalapításra készül Ján Slota fia, Pavol Slota

Pártalapításra készül Ján Slota fia, Pavol Slota
Balaskó Réka
2021. 05. 12., sze – 10:46

2021. május 12., szerda – 11:20
Friss ikon
Off

Törzs

Pavol Slota szerint pártja a nemzeti eszmék, keresztény értékek és társadalmi igazság jegyében jött létre.

A párt célja egy stabil és virágzó Szlovákia megteremtése, ami méltóságteljes és stabil otthona lesz minden szlovák nőnek és férfinek, ezt négy pillér szerint fogja megvalósítani a párt: nemzeti, szociális, környezettudatos és keresztény.” – mondta Slota.

Pavol Slota még hozzátette, hogy a pártot második generációs nacionalisták hozták létre, akiknek mély és őszinte kapcsolata van Szlovákiával. A Domov-NS Slota szerint elhatárolódik a szélsőségektől.

Pavol Slota közben a közösségi hálón kritizálja a NATO-t, a szlovák külpolitikát, a Progresszív Szlovákia az SaS európai parlamenti képviselőit, valamint a Védelmi Minisztérium együttműködését az Egyesült Államokkal. Ugyanakkor korábban támadta a főügyész jelölteket, valamint a bírót, aki Marian Kotlebát elítélte. Slota továbbá támogatta a szélsőségesek november 17-i tüntetését is – írja a Refresher.

(br)

Bevezető
Zsolna |

Pavol Slota hétfőn jelentette be Zsolnán, hogy új pártjának bejegyeztetéséhez, ami a Domov – národná strana (Haza-nemzeti párt) nevet kapta, megkezdték az aláírásgyűjtést.

Település / hely
Zsolna

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment