Search by category:
Egyéb kategória

Nem tudni, mitől szakadt le a pozsonyi óvoda mennyezeti vakolata

Nem tudni, mitől szakadt le a pozsonyi óvoda mennyezeti vakolata
Mészáros Richárd
2021. 05. 18., k – 23:12

2021. május 19., szerda – 08:00
Friss ikon
Off

Törzs

„Az óvoda nem zárt be, csak azt az egy termet nem használjuk. A játszószobák és a hálószobák rendben vannak” – mondta Danišová. Bár nem az óvoda az épület tulajdonosa, bejelentették, hogy saját költségükön gipszkartonnal megerősítik a mennyezetet. „Annak ellenére elvégezzük ezt a munkát, hogy a statikusok átvizsgálták az óvoda összes helyiségét és megállapították, hogy a mennyezet mindenhol biztonságos” – mondta Danišová.

Katarína Križanová, az Országos Tűzoltó- és Mentőszolgálat szóvivőjének tájékoztatása szerint körülbelül kétszer négy méteres vakolatdarab zuhant a gyerekekre. „Két gyerek sokkos állapotba került” – közölte hétfőn. Később arról tájékoztatott, hogy az egyik gyereket kórházba szállították.

Óvodásokra zuhant a mennyezeti vakolat, két gyermek sokkot kapott

Pozsony |

Leszakadt a mennyezeti vakolat egy darabja a pozsonyi Medená utcai óvoda ebédlőjében. A vakolatdarab a gyerekekre zuhant. A tűzoltók a helyszínre vonultak – tájékoztatott Katarína Križanová, a Tűzoltó- és Mentőszolgálat szóvivője.

Bevezető
Pozsony |

Martina Danišová, a pozsonyi Réz utcai magánóvoda fenntartója és vezetője nem tudja, mitől szakadt le hétfőn délben a mennyezeti vakolat. Elmondása szerint a statikusok és a tűzoltók sem találtak magyarázatot az esetre. Az igazgatónő elmondta, minden gyerek jól van, „csak” sokkos állapotba kerültek.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment