Search by category:
Egyéb kategória

Remišová: Az előrehozott választás katasztrófa lenne

Remišová: Az előrehozott választás katasztrófa lenne
Mészáros Richárd
2021. 05. 19., sze – 19:21

2021. május 19., szerda – 19:30
Friss ikon
Off

Törzs

„Bár vannak személyes konfliktusok, eléggé nem szép konfliktusok, meg kellene oldanunk ezeket a problémákat, hiszen ezért fizetnek bennünket az állampolgárok, nem a belső személyes ügyeinkkel kellene fárasztani az embereket. Mindezek ellenére azt mondom, van értelme ennek a kormánykoalíciónak” – szögezte le.

Megjegyezte, hogy a kormányválság alatt néhányan már az előrehozott választást is elképzelhetőnek tartották, de ő kitart amellett, hogy az katasztrófa lenne Szlovákia számára. „Amíg teljesíteni tudjuk a kormányprogramot, valóra váltani az ígéreteinket, vagyis például az állam működésének javítását, a reformokat, az uniós alapok felhasználását, az egészségügy, az iskolaügy átalakítását, addig van értelme ennek a kormánykoalíciónak” – zárta Remišová.

Bevezető
Pozsony |

Bár vannak konfliktusok a kormánykoalícióban, még mindig ez a kormány a legjobb alternatíva. Az előrehozott választás katasztrófa lenne az országra nézve – véli Veronika Remišová (Za ľudí) miniszterelnök-helyettes. Azt is leszögezte, ennek a kormánykoalíciónak addig lesz értelme, amíg végrehajtja programját és a választóknak tett ígéretek teljesítésén dolgozik.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment