Search by category:
Egyéb kategória

Teher nélkül a döntőben

Teher nélkül a döntőben
Mészáros György
2021. 05. 21., p – 18:58

2021. május 23., vasárnap – 15:50
Friss ikon
Off

Törzs

A dunaszerdahelyiek a MOL Liga 3. helyén végeztek, a Michalovce csapata pedig a második lett – úgy, hogy mindvégig harcban voltak az első helyért.

A HC DAC a döntőbe jutásért a Duslo Šaľa együttesével vívott kiélezett küzdelmet. A két győzelemig tartó párharcot múlt szombaton, immár a saját közönségük előtt nyerték meg 2:1-re Bízik Rékáék. A nagymihályiak simán, 2:0-s összesítéssel léptek át az eperjesieken, és a döntőben is ők számítanak az esélyesebbnek. A Michalovce eddig 16 döntőt játszott, ebből 13-at meg is nyert. Sorozatban ez lesz a Iuventa 12. fináléja.

Már lekerült a teher a vállunkról. Olyan eredményt értünk el, amiről a szezon előtt nem is álmodoztunk. A döntőben bármi megtörténhet, és mi küzdeni fogunk. Kitűnő csapat a nagymihályi, megtiszteltetés velük összemérni az erőnket. Tiszteljük az ellenfelet, de nem fogunk félni tőlük” – mondta Horváth Zoltán, a HC DAC elnöke. A csallóköziek nem tudnak a legerősebb összeállításukkal kiállni a döntőre. A szlovák válogatott Monika Rajnohová már az elődöntőkről is hiányzott, Kristína Pastorková pedig épp a vágsellyeiek elleni összecsapáson sérült meg.

A döntő párharc az egyik fél két győzelméig tart. 

Május 23., vasárnap, 17.30: Michaolvce–HC DAC
Május 26., szerda, 18.00: HC DAC–Michalovce
Esetleges 3. meccs
Május 29. szombat, 17.30:
Michalovce–HC DAC 

Cím
A döntő műsora

Bevezető

Vasárnap történelmi, első döntőjére készül a HC DAC női kézilabdacsapata az Extraligában. Az ellenfél az a nagymihályi csapat lesz, amely sorozatban 9-szer nyerte már meg a szlovák bajnokságot.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Mészáros György

Read More

Post Comment