Search by category:
Egyéb kategória

Videó: Lencsevégre kaptak egy tengerbe merülő ufót

Videó: Lencsevégre kaptak egy tengerbe merülő ufót
Balaskó Réka
2021. 05. 26., sze – 15:46

2021. május 26., szerda – 18:36
Friss ikon
Off

Törzs

A videót Jeremey Corbell mutatta be a weboldalán május 14-én. A jelenséget 2019-ben örökítették meg. Corbell azt állítja, hogy a felvételen nem az eredeti mozgóképeket látjuk, hanem egy szerkesztett, monitorról készített változatot.

A videón, ami a férfi szerint 2019. július 15-én készült San Diego közelében, egy fekete, repülő objektum látható, ami végül eltűnik a vízben.

A radarképek alapján az objektum nagyjából két méter átmérőjű szilárd gömb, ami 74-254 kilométer per órával száguldott. A beazonosíthatatlan repülő tárgy egy órán át repkedett, elmerülése után pedig nem találtak roncsokat.

Susan Gough, a Pentagon szóvivője elmondta, hogy valóban rögzítették a jelenséget, az esetet pedig még vizsgálják.  A Pentagonnak júniusban egy átfogó jelentést kell készítenie a hadsereg által dokumenált ufókról. Az Egyesült Államok azonban nem a földönkívüliektől tart, hanem sokkal inkább az idegen országok kémkedésétől.

(br, 24.hu)

Bevezető

A levegőben lebeg, majd látszólag a tengerbe merül az ufó azon a felvételen, amelyet az Egyesült Államok haditengerészete készített, ezt pedig a Pentagon szóvívője is megerősítette.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment