Search by category:
Egyéb kategória

Jól kezdtek a nagykaposi sporthorgászok

Jól kezdtek a nagykaposi sporthorgászok
Orosky Tamás
2021. 05. 28., p – 18:35

2021. május 29., szombat – 13:30
Friss ikon
Off

Törzs

Az idei szezonban II. ligás Ung-vidéki alakulatot képviselő Fleischer Bertalan, Petőcz Károly, Martin Rusnák és Timko Péter jól kezdett a 14 csapatot számláló mezőnyben, és az első versenynap után a negyedik helyről várta a folytatást. A nagykaposiak a második napon is hozták formájukat, és meg tudták ismételni ezt a helyezést, ami azt jelentette, hogy a végelszámolásnál is újfent maradt a negyedik pozíció. 

A kétnapos megmérettetés után Vernárszky Gyula csapatvezető is elégedett volt a jó rajtot vett csapattal, s az alábbiakban foglalta össze az eseményeket: „Borús, esős időjárás nehezítette a versenyzést, amihez jól tudtunk alkalmazkodni, hiszen az elért eredmény ezt igazolja. Kis szerencsével azonban előrébb is tudtunk volna végezni, két alkalommal ugyanis két szép ponty akadt a horgunkra. Az egyik esetben zsákmányunk belegabalyodott a szektorokat elválasztó víz alatti szalagba, a másikban pedig horgot szakított. Ez a fogás súlyban sokat jelentett volna számunkra a végelszámolásnál – mayarázta Vernárszky. – Végül is mindnyájan elégedettek vagyunk. A fiúk becsülettel küzdöttek, a körülményekhez képest mindent megtettek. Ehhez a jó teljesítményhez most kellett Martin Rusnák kifogástalan horgászata, remekül ismerte fel a verseny közben váratlanul kialakult helyzeteket, amelyekre időben s helyesen tudott reagálni. A csapat mindössze 2 ponttal maradt csak le a még feljutást jelentő 3. helytől, ha így folytatjuk, akkor újra a legjobbak közt lehet a helyünk.” 

A nagykaposiak július 10-én és 11-én a II. fordulóban a Slňava-víztározón folytathatják jó szereplésüket.

Bevezető
Zólyom |

A zólyomiak, az eperjesiek B csapata és a vágsellyeiek mögött a negyedik helyen zárt a nagykaposi Maros Mix Tubertini együttes a zólyomi Moťová-víztározón rendezett országos úszós sporthorgász-bajnokság első fordulójában. 

Település / hely
Zólyom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Pankovics Miklós

Read More

Post Comment