Search by category:
Egyéb kategória

79 éves férfi akarta megölni a 60 éves feleségét

79 éves férfi akarta megölni a 60 éves feleségét
Balaskó Réka
2021. 06. 01., k – 10:09

2021. június 1., kedd – 10:30
Friss ikon
Off

Törzs

A 79 éves Stanislav N. egy veszekedés során többször fizikailag bántalmazta a feleségét, ezután kiment a szobából és egy fegyverrel tért vissza, amit legálisan birtokolt. Stanislav fenyegetőzni kezdett, hogy megöli saját magát és a feleségét is. A 60 éves nő fedezékbe bújt az egyik szobában, ekkor eldörrent egy lövés, ami senkit sem talált el. A házaspár később a fürdőszobában dulakodott a pisztolyért, amelyet a férfi közvetlenül a nő testéhez nyomott. Végül a 79 éves Stanislav egy ismeretlen tárggyal fejbe vágta a feleségét.

A sérült nőnek sikerült megszereznie a fegyvert, amit ezután elrejtett. A férfi megtiltotta a 60 éves asszonynak, hogy a hálószobában aludjon, így a nappaliban keltette fel, amikor megérkeztek a rendőrök, akiket a 79 éves elkövető hívott ki, azzal az okkal, hogy bántalmazza a felesége. A nő több sérülést szerzett és kórházi ellátásra szorult.

A férfit elfogták a rendőrök és gyilkossági kísérlet bűncselekménye miatt vádat emeltek ellene, ezért húsztól huszonöt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(br)

Bevezető
Pozsony |

Az eset múlt hét kedden történt az esti órákban egy Bradlianska utcai családi házban.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment