Search by category:
Egyéb kategória

Részeg ámokfutó – még a rendőrökre is késsel támadt

Részeg ámokfutó – még a rendőrökre is késsel támadt
Balaskó Réka
2021. 06. 02., sze – 11:41

2021. június 2., szerda – 12:14
Friss ikon
Off

Törzs

Az Opel Corsa sofőrje egy családi ház előtt letért az útról, felhajtott a járdára és nekiütközött egy parkoló Peugeut 406 típusú járműnek. A férfi késsel a kezében szállt ki az autóból, majd egy helyi járőkelőre támadt, miközben azt kiabálta, hogy „megöllek”. A férfi az egyik ház udvarára menekült, de a támadó követte. A megtámadott végül lefegyverezte az elkövetőt – egy gereblyével kiütötte a kezéből a kést.

A balesetet okozó sofőr ezután visszament az autójához és egy másik kést vett ki belőle, amivel kiszúrta egy parkoló Citroën C3 kerekét. A férfi folytatta az ámokfutást, és „nekem mindegy, kit ölök meg” felkiáltásokkal egy biciklisre támadt.

Ezt követően a késsel a kezében a helyi önkormányzat épületéhez menekült, ahol egy fa pavilonban bújt el. Itt találták meg a rendőrök, akik felszólították, hogy fejezze be a törvénytelen cselekedeteket, de a férfi rájuk támadt.

A hatóságok kényszerítő eszközökkel lefegyverezték a támadót és megbilincselték. A szondás vizsgálat során több mint két ezrelékes véralkoholszintet mutattak ki nála.

A férfit függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés, magánlaksértés, életveszélyes fenyegetés és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak vádjával tartóztatták le.

(br)

Bevezető

Kedden délután Alsóköcsény (Kučín) községben az Eperjesi kerületben egy férfi belehajtott egy parkoló Peugeot 406 típusú autóba, majd késsel fenyegetőzött, a kierkező rendőrökre is rátámadt.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment