Search by category:
Egyéb kategória

Mészáros Ádám: „Sajnos nem valósultak meg az álmaim”

Mészáros Ádám: „Sajnos nem valósultak meg az álmaim”
Lencsés Zoltán
2021. 06. 03., cs – 17:29

2021. június 4., péntek – 15:31
Friss ikon
Off

Törzs

A szerződése aláírásakor gondolta volna, hogy kiesik a csapat a Fortuna Ligából?

Már többször elmondtam, hogy a II. ligában való szereplést tűztem ki célul magam elé, ám január végén megkeresett Lérant Péter, a nyitraiak újonnan kinevezett edzője, aki hozzájuk invitált. A harmadik ligából egyből a legmagasabb bajnokságba jutni óriási lehetőséget jelent. Sajnos az álmaim ezúttal nem valósultak meg.

Közben Lérantot menesztették, és visszajött Michal Ščasný.

Nemcsak Lérant, hanem a német befektetők is távoztak. Az új vezetés szinte minden héten jó néhány újítást indítványozott, amely olykor-olykor meglepte a társaságot. Május elejétől beindult a játékoskeringő. Kezdetben egyidejűleg hatan intettek búcsút a klubnak, majd néhányan apránként léptek odébb.

Ez okozta az aránylag egyértelmű kiesést?

Sok új játékos érkezett, ezáltal a gárdának nem sikerült kellőképpen összekovácsolódnia. Külső tényezők is befolyásolták a munkát, és a tömérdek alaptalan, rosszindulatú pletyka sem segítette az előrelépést. Ráadásul a sérülések is megnehezítették a csapat összeállítását. Időnként napi két alkalommal is gyakoroltunk, az edzések hatásfokával nem akadtak gondok.

Mi volt a különbség Lérant és Ščasný között?

Lérant a szélsőktől gyors és pontos beíveléseket kért, míg a cseh edző középen erőltette a támadásokat. A bennmaradás iránti vágy, ami közös volt bennük.

Egyébként miért a 44-es mezszámot választotta?

Késve érkeztem arra az edzésre, amelyen számválasztás volt. Mikor betoppantam az öltözőbe, a dresszek nagy részét már szétkapkodták társaim, és a silány maradékból voltam kénytelen választani.

A gyászos szereplést követően vélhetően nagy a zűrzavar az alakulat háza táján…

Jómagam nyolc meccsen léptem pályára, négy alkalommal kezdőként. Június 9-ig szabadot kaptunk, ugyanis ekkor kezdődnek el az edzések. A szerződésem június 15-ig van érvényben, hogy mit hoz a jövő, nem tudom. Mindenesetre a csapattársaim is bizonytalanok.

Bevezető

Nem sikerült jól Mészáros Ádám élvonalbeli bemutatkozása, legalábbis ami a végeredményt illeti: a nyitrai labdarúgócsapat kiesett a Fortuna Ligából, sőt, az új idényben csak a III. ligában szerepelhet. A tavaszi szezont a klubnál töltő, 27 éves komáromi származású játékossal beszélgettünk a tapasztalatairól.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Ábel Gábor

Read More

Post Comment