Search by category:
Egyéb kategória

Mivel lehet ösztönözni az amerikaiakat az oltásra? Ajándék fegyverekkel!

Mivel lehet ösztönözni az amerikaiakat az oltásra? Ajándék fegyverekkel!
Balaskó Réka
2021. 06. 03., cs – 10:11

2021. június 3., csütörtök – 10:40
Friss ikon
Off

Törzs

Az államban sorsolni fognak az oltottak közül, a nyertes pedig ingyen fegyvert kap. Június 20. és augusztus 4. között zajlanak majd a sorsolások. A résztvevőknek lehetőségük lesz öt egyedi vadászpuskát és öt sörétes puskát nyerni, de ez nem minden. Két vadonatúj, egyedi felszereléső teherautó, öt életre szóló vadász- és halászengedély, valamint 25 belépő az állam számos parkjába is a nyeremények között szerepel, de ez még mindig nem minden.

Az állam egy pénzügyi lottó rendszert is bemutatott, ez azt jelenti, hogy egy hónapon át hetente egy beoltott lesz gazdagabb egymillió dollárral. A fődíjat, 1,58 millió dollárt augusztus 4-én sorsolják ki. Nyugat-Virginia két ösztöndíjat is szétoszt a 12-25 évesek közt.

Egészségügyi tisztviselők szerint Nyugat-Virginia 51,4 százaléka már beoltatta magát az első adag vakcinával. Joe Biden, amerikai elnök azt akarja elérni, hogy a július 4-i függetlenség napi ünnepségekre már legalább az emberek 70 százaléka be legyen oltva legalább az egyik vakcinával.

(br, ladbible)

Bevezető

Nyugat-Virginia államban egy új ötlettel álltak elő arra nézve, hogyan lehetne még több embert rávenni, oltassa be magát. A válasz pedig: Fegyverek!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment