Search by category:
Egyéb kategória

Xavi már kétszer nemet mondott az FC Barcelonának

Xavi már kétszer nemet mondott az FC Barcelonának
Mészáros Richárd
2021. 06. 05., szo – 22:46

2021. június 6., vasárnap – 10:30
Friss ikon
Off

Törzs

Erről maga a Katarban dolgozó, 41 éves szakember nyilatkozott a Mundo Deportivónak két nappal azután, hogy a legutóbb bajnoki bronzérmes Barcánál megerősítették tréneri tisztében Ronald Koemant, holott korábban a spanyol sportsajtó többször is arról írt, hogy kifelé áll a holland szakember szekerének rúdja.

Koeman tavaly augusztusban még az előző elnök, Josep Bartomeu idején vette át a csapatot, amellyel megnyerte ugyan a spanyol Király Kupát, a bajnokságban azonban – az Atlético Madrid és a Real Madrid mögött – csak harmadik lett, és a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germainnel szemben 5-2-es összesítéssel búcsúzott.

„Valahányszor Barcelonába jövök, azonnal megkeresnek volt klubom ügyében. Először is: most a Barcelonának van edzője, ő Ronald Koeman. Másodszor: nem sietek, mindennek eljön a maga ideje” – nyilatkozta Xavi, aki 1998 és 2015 között játszott a csapatban, s vele minden fontosabb trófeát megnyert, a spanyol válogatottal pedig világ- és két ízben Európa-bajnoki címet szerzett.

Bevezető

Xavi Hernández, az FC Barcelona korábbi legendás irányító középpályása már kétszer is elutasította a katalán futballklub ajánlatát, hogy legyen korábbi csapatának a vezetőedzője.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment