Search by category:
Egyéb kategória

Már a 12 évnél idősebb gyerekek is jelentkezhetnek oltásra

Már a 12 évnél idősebb gyerekek is jelentkezhetnek oltásra
Hegedűs Norbert
2021. 06. 07., h – 17:32

2021. június 7., hétfő – 17:41
Friss ikon
Off

Törzs

Minden 12 évesnél idősebb gyereket lehet regisztrálni az oltásra. Az NCZI oltási űrlapján olvasható tájékoztatás szerint a 12-17 évesek a Pfizer/BioNTech, a 18 évnél idősebbek pedig a Pfizer/BioNTech és a Moderna vakcináját kapják.

Már lehet regisztrálni a 12 évesnél idősebb gyerekeket a digitális váróterembe, amit a kapacitások előzetes beállítása és az érdeklődés felmérése céljából nyitották meg” – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Zuzana Eliášová, az egészségügyi minisztérium szóvivője. Eliášová közölte, az egészségügyi tárca gyermekorvosokkal is konzultál a gyerekek beoltásáról. „Az oltás menetéről részletesen tájékoztatni fogunk” – tette a szóvivő.

A gyerekeket a www.korona.gov.sk oldalon található űrlapon lehet regisztrálni. A szülőnek el kell kísérnie az oltásra a gyerekeket – közölte Zuzana Eliášová.

Bevezető

Már a 12 évnél idősebb gyerekek is jelentkezhetnek a koronavírus elleni védőoltásra. A Pfizer/BioNTech által gyártott vakcinával fogják beoltani őket. A Nemzeti Egészségügyi Információs Központ (NCZI) honlapján közzétett oltási űrlapon lehet regisztrálni.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment