Search by category:
Egyéb kategória

13 városba repülhetünk 30 euró alatti áron

13 városba repülhetünk 30 euró alatti áron
szabolaci
2021. 06. 10., cs – 10:17

2021. június 10., csütörtök – 18:45
Friss ikon
Off

Törzs

Ahogy a légitársaságok egyre több járatot indítanak újra, kerülnek be a rendszerbe az újabb indulá­sok, úgy lesz egyre több az akci­ós jegy. Ám mint ahogy azt már megírtuk, a tengerparti célállo­másokra ez nem jellemző, ott az elfogadható, akciós jegyeket főleg csak szezonon kívüli indulásokra találunk. Nem úgy a nagyvárosok esetében, főleg Európában, itt gyakorlatilag csak válogatni kell az akciós jegyek közül – a legnépsze­rűbbektől (Róma, London, Párizs, Barcelona), a felfedezésre várókon át (Athén, Brüsszel, Reykjavík, Madrid, Varsó, Berlin, Lisszabon, Porto) egészen kevésbé turistás he­lyekig (Oslo, Szófia, Stockholm, Koppenhága stb.) minden megta­lálható.

Az ajánlatok között természetesen megtalálhatók a népszerű tenger­partok, szigetek is, így akár ten­gerparti nyaralást is szervezhetünk, már csak szállást kell találni hozzá. Ez utóbbinál is hasonló a trend, mint a repjegyeknél, a csúcsidő­ben a legmenőbb helyeken nagyon drágák a szállodák, kedvezőbb árat csak a szeptemberi hónapoknál találunk, azaz kompromisszumot kell kötnünk, vagy a nyári hónapokban nyaralunk, drágábban (esetleg a szállás minőségén sprórolva), vagy kivárjuk a szeptembert, és akkor magasabb minőség, kedvezőbb ár jár a türelemért. A nagyvárosokban a nyári hónapokban sem drágultak a szállások, sőt, mivel a turizmus első körben pont a tengerparti, víz­parti övezetekben indul újra, ezért a városi hotelek kedvező áron kínál­ják a nyári időszakot – érdemes ezt is megfontolni.

Aki tehát a nyári, őszi hónapokban repülős utazást tervezne, szervezne, annak érdemes átböngészni a táblá­zatot, és kiválasztani, melyik város lesz az első, amelyet a járvány utáni korlátozások után felfedez.

*

Bevezető

Már emelkednek a sorompók az uniós határokon, egyre több ember számá­ra lesz elérhető az utazás szabadsága, a repülés. Meg­néztük, mennyibe kerülnek most a legolcsóbb repülőjegyek a népszerű célállomásokra, ha a nyári vagy az őszi hónapokban szeretnénk utazni. Ahogy az alábbi táblázatból is jól látható, még nagyon sok olyan célállomás van, ahova rendkívül kedvezőek a jegyárak, 7 városba legfeljebb 20 euró a retúrjegy, de 50 euró alatti repülőjeggyel is csaknem 30 nép­szerű nagyvárosba, tengerpartra is ellátogathatunk. Szóval csak válasz­tani kell.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Szabó Laci

Read More

Post Comment