Search by category:
Egyéb kategória

EKL: Nehéz ellenfelet kapott a DAC, Nagyszombatba jöhetnek a sepsiszentgyörgyiek

EKL: Nehéz ellenfelet kapott a DAC, Nagyszombatba jöhetnek a sepsiszentgyörgyiek
Lencsés Zoltán
2021. 06. 16., sze – 16:11

2021. június 16., szerda – 16:25
Friss ikon
Off

Törzs

A szerb bajnokság ezüstérmese volt a legmagasabban rangsorolt csapat volt a dunaszerdahelyi csapat lehetséges ellenfelei közül. A párharc első mérkőzése július 22-én, csütörtökön lesz Belgrádban, míg a visszavágóra 29-én kerül sor a MOL Arénában. „A lehetséges ellenfelek közül a legerősebb együttest kaptuk meg. Ez van, őket kell búcsúztatni. Előbb-utóbb úgy is kaptunk volna egy hozzájuk hasonló erősségű ellenfeletˮ – mondta Schäfer András a DAC honlapjának.

Ellenfelet kapott az Újpest is: a Magyar Kupa győztesére a liechtensteini Vaduz vár a második körben. 

Érdekesség, hogy ha a nagyszombati Spartak kiejti a máltai FC Mostát, úgy a sepsiszentgyörgyiekkel találkozik a második körben.

Szerdán egyúttal kisorsolták a BL-selejtezők második fordulójának párosítását is. Ha a Ferencváros túljut az 1. körben az előselejtező győztesén (az ellenfél a Folgore, Pristina, Tórshavn, Inter Club d’Escaldes négyesből kerül ki), úgy a litván bajnok Zalgiris vagy az északír aranyérmes Linfield vár rá.

Ha a pozsonyi Slovan kiejti az ír Shamrock Rovers csapatát, a második körben a svájci bajnok Young Boysszal találkozik.

(lz, dac1904.sk)

Bevezető

Nem volt szerencséje a DAC labdarúgócsapatának az Európa-konferencialiga-selejtezők 2. fordulójának sorsolásán. A sárga-kékek (nem kiemeltként) a szerb Partizan Beograd csapatát kapták.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁS

Read More

Post Comment