Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Ejtőernyővel érkezett egy férfi a francia-német Eb-mérkőzés kellős közepére – többen megsérültek

VIDEÓ: Ejtőernyővel érkezett egy férfi a francia-német Eb-mérkőzés kellős közepére – többen megsérültek
Balaskó Réka
2021. 06. 16., sze – 12:04

2021. június 16., szerda – 12:46
Friss ikon
Off

Törzs

A férfi motoros ejtőernyővel ereszkedett az Allianz Aréna fölé, majd beleakadt a tetőszerkezetre kifeszített kábelekbe. Az ütközés után az ejtőernyő megbillent és a nézőtér felé zuhant, a tüntetőnek viszont még éppen időben sikerült elkormányoznia az ülések felöl a gépét és a pályán landolt, ahol azonnal elfogták és őrizetbe vették.

 A katasztrófát a manőverrel sikerült elkerülni, ám így is több ember megsérült és kórházi kezelésre szorult.
A Greenpeace környezetvédelmi szervezet az eset után közleményben fejezte ki sajnálatát a baleset miatt. Egyúttal jelezte, a terv az volt, hogy aktivistájuk az ejtőernyőről egy nagy latex labdát ejt a stadionba, aztán az aréna felett tovább repül.

„Sajnos nem alakult minden a terv szerint” – jelezte a Greenpeace, mely a Volkswagen autógyár ellen tüntetett az akcióval.

 

Greenpeace activist parachuted into the Allianz Arena just before the game started – debris from his apparatus hit Didier Deschamps & Guy Stéphan but both are fine. pic.twitter.com/8hF2dWTcN6— Get French Football News (@GFFN) June 15, 2021

Bevezető

A kedd esti müncheni francia-német Eb-mérkőzésre motoros ejtőernyővel szállt be egy környezetvédelmi aktivista, közben több sérülést is okozott.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment