Search by category:
Egyéb kategória

Matovič: Ősszel biztosan jön a járvány harmadik hulláma

Matovič: Ősszel biztosan jön a járvány harmadik hulláma
Mészáros Richárd
2021. 06. 17., cs – 16:04

2021. június 17., csütörtök – 16:14
Friss ikon
Off

Törzs

Matovič szerint a laza járványügyi intézkedések és a határok egyszerű átjárhatósága mellett naivitás azt gondolni, hogy a delta variáns nem kerül be az országba. Emlékeztetett arra, hogy az új típusú koronavírus delta variánsának sikerült teljesen kiszorítania az eredeti brit változatot, ezért a magas beoltottsági arány ellenére Nagy-Britanniában újra emelkedni kezdett a fertőzöttek száma.

A központi válságstáb csütörtökön tárgyalt a határellenőrzésekről. A delta variánst is figyelembe veszik az intézkedések meghatározásakor. Vladimír Lengvarský (OĽaNO-jelölt) szerint fontos, hogy a rendőrség, a Közegészségügyi Hivatal és a mobilszolgáltatók, együttműködjenek, hogy a határon pontosak meg tudják állapítani, ki melyik országból érkezik Szlovákiába.

Bevezető
Pozsony |

Egy-két hónap kérdése, hogy az új típusú koronavírus delta variánsa váljon uralkodóvá Szlovákiában. Rendkívül alacsony a beoltottsági arány, kevesen regisztráltak az oltásra, ezért ősszel bizonyosan jön a járvány harmadik hulláma – közölte Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter a közösségi hálón.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment