Search by category:
Egyéb kategória

Szlovákiai áldozata is van a dél-morvaországi viharnak

Szlovákiai áldozata is van a dél-morvaországi viharnak
Mészáros Richárd
2021. 06. 25., p – 16:07

2021. június 25., péntek – 16:07
Friss ikon
Off

Törzs

GALÉRIA: Képeken a dél-morvaországi tornádó okozta pusztítás

Jégesővel kísért tornádó pusztított csütörtök este Dél-Morvaországban, Hodonín és Břeclav kerületekben. Több község fele szinte teljesen elpusztult.

„Sajnos meg kell erősítenem, hogy a tegnap Dél-Morvaországban történt tragédia áldozatai között egy szlovák állampolgár is van” – tájékoztatta a Denník N-t Juraj Tomaga, a külügyminisztérium szóvivője.

Ivan Korčok (SaS-jelölt) külügyminiszter őszinte részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozóinak. 

Bővebb információit az eset körülményeiről nem közöltek.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, csütörtök este hatalmas erősségű vihar és tornádó pusztított Dél-Morvaországban, a szlovák határhoz közel. Az eddigi információk szerint a vihar öt halálos áldozatot követelt, több mint 200-an megsebesültek.

(Denník N)

VIDEÓ: Tornádó pusztított Csehország és Szlovákia határán – kétszáz felett a sérültek száma, halálos áldozatok is vannak

Jégesővel kísért tornádó pusztított csütörtök este Dél-Morvaországban, legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek – jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió (ČT24).

Bevezető

A külügyminisztérium péntek délután megerősítette, hogy a csütörtök esti, Dél-Morvaországban történt viharnak szlovákiai áldozata is van, egy nő. Csehország eddig öt halálos áldozatról számolt be.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment