Search by category:
Egyéb kategória

Motoron akart elmenekülni a rendőrök elől – furcsa tasakot találtak a zsebében

Motoron akart elmenekülni a rendőrök elől – furcsa tasakot találtak a zsebében
Balaskó Réka
2021. 06. 29., k – 09:55

2021. június 29., kedd – 16:17
Friss ikon
Off

Törzs

A 39 éves férfi Yamaha motorján menekült a rendőrök elől, a Vinárská utcai kereszteződésnél jobbra tért, ekkor a hatóságok megállították.

A motoros a rendőrség szerint elég gyorsan hajtott, így nekiütközött egy Volkswagen Golf rendőrautó jobb oldalának. A 39 éves férfit könnyebben sérült, egy nyitrai kórházba szállították, a járőrök közül senki sem sérült meg.

A szolgálati autó sofőrje nem fogyasztott alkoholt, a motoros vérében viszont alkoholt és kábítószer származékokat is találtak.

A férfi még a helyszínen átadott a rendőröknek egy szárított növényi származékokkal teli tasakot. Végül az ügyben kábítószerek és bódító anyagok, mérgek vagy elővegyületek tiltott előállítása, birtoklása és az azokkal való kereskedelem bűncselekménye mellett emeltek vádat.

Később azonban kiderült, hogy a férfi ellen már előzőleg kiadtak egy büntetés-végrehajtási végzést, és a vezetéstől is el van tiltva.

(br)

Bevezető

Sarlókajsza (Lužianky) községben egy 39 éves motoros nem reagált a járőrök figyelmeztetéseire, Nyitra irányába készült menekülni, közben még egy rendőrautóba is belehajtott.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment