Search by category:
Egyéb kategória

Párkányi óvodák: csak júliusban lesznek nyitva

Párkányi óvodák: csak júliusban lesznek nyitva
Hegedűs Norbert
2021. 07. 01., cs – 11:52

2021. július 1., csütörtök – 12:00
Friss ikon
Off

Törzs

A városi hivatla kommunikációs osztályának közlése szerint a párkányi óvodák a következőképpen lesznek nyitva júliusban:

  • A Bartók utcai óvoda 81 gyermekkel július 1 –30. között, kivéve július 26., 27. és 28., amikor műszaki okokból (javítási munkálatok) be lesz zárva

  • Az Ady utcai óvoda 29 gyermekkel július 1- 23 közt lesz nyitva

  • A Szövetkezeti sori óvoda összesen 84 gyermekkel – mert ide jönnek még pluszban a Hársfa utcai oviból harmincan – július elseje és 30-a között lesz nyitva

  • A Hársfa utcai óvoda javítási munkák miatt nem üzemel a nyári szünidő alatt – az ide járó gyermekek közül, akiket nyárra jelentettek be, azokat a Szövetkezeti soriba küldik.

  • A Szent Imre Egyházi Óvoda pedig 15 gyermekkel július első két hetében lesz nyitva.

A párkányi óvodák augusztusban zárva lesznek. „Jogszabály írja elő, hogy 3 hétig zárva kell lenniük – ekkor el tudják elvégezni a deratizációt, a tisztasági festést, a kisebb javításokat“ – indokolta a zárva tartást Dudáš Ágnes, a Párkányi Városi Hivatal kommunikációs szakelőadója. A nyárra bejeléentett gyermekekkel július esejétől megkezdődött az oktatás – közölte még a városháza.

Bevezető
Párkány |

Július elsejétől a párkányi óvodák a nyári üzemeltetés szerint működnek, augusztusban viszont zárva lesznek – tájékoztatta lapunkat a városháza.

Címkék

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment