Search by category:
Egyéb kategória

Elkapták a „rolleres fantomot”

Elkapták a „rolleres fantomot”
Balaskó Réka
2021. 07. 02., p – 13:22

2021. július 2., péntek – 16:00
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőröket tegnap értesítették, hogy két férfi, akik előző fegyveres rablások gyanúsítottjai, a taksonyfalvai kaszinóban tartózkodnak, így a kiérkező hatóságoknak sikerült elfogniuk a 21 éves macedóniai férfit, a 26 éves szlovákiai társa, azonban elmenekült.

A rendőrség átkutatta az elkövetők autóját, ahol fegyvereket, egy rollert és más, a kaszinói rablásokhoz köthető tárgyakat találtak.

Az első esetet vasárnap Szeredből jelentette be egy kaszinói dolgozó. A riasztás szerint a délutáni órákban egy fiatal férfi csengetett a kaszinóba, ezután elővett egy fegyvert és az alkalmazottra fogta. A megrémült nő az utasításokat követve 2200 eurót tett bele egy táskába.

Két nappal később hasonló módon jártak el egy galgóci kaszinóban is, ott azonban az alkalmazott nem ijedt meg, így üres kézzel távoztak.

A rablók ezután Nádszeg felé vették az irányt, ahol 3000 eurót vittek el a helyi kaszinóból.

Az őrizetbe vett 21 éves férfi mind a négy esetben bűnösnek vallotta magát. A galántai rendőrök rablás vádjával indítottak büntetőeljárást az elkövetők ellen, amiért héttől tizenkét évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetők.

A 26 éves Lucian Lakatošt még keresi a rendőrség.

(br)

Bevezető

A galántai rendőrök szerdán elfogták azt a 21 éves férfit, aki a gyanú szerint kaszinókat rabolt ki Szereden, Galgócon, Vágsellyén és Nádszegen.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment