Search by category:
Egyéb kategória

Matovič: az antigénteszt legyen ingyenes, a Szputnyik beszerzése jó ötlet volt

Matovič: az antigénteszt legyen ingyenes, a Szputnyik beszerzése jó ötlet volt
Hegedűs Norbert
2021. 07. 04., v – 11:48

2021. július 4., vasárnap – 12:00
Friss ikon
Off

Törzs

„Az SaS és Richard Sulík megdönt minden kormányt, amiben benne vannak és ezért mindent megtesznek“ – mondta Matovič a szerdai bizalmi szavazás kapcsán, mely során végül maradt a posztján, Azt állítja, hogy Sulík szavazatokat gyűjtött ellene, hogy el tudja őt mozdítani a miniszteri posztról. Az SaS vezetője ezt már cáfota. Matovič Mária Kolíkovát is támadta, aki szerinte csalást követett el.

A volt kormányfő elmondta, hogy nem ő kérte a testőri védelmet, melyet Roman Mikulec belügyminiszter egy hónappal meghosszabbított.

Matovič a saját jelöltjét, Vladimír Lengvarský egészségügyi minisztert is kritizálta, aki szerinte nem tesz eleget az oltások felgyorsítása érdekében, és akinek néhány személyi kinevezésével sem ért egyet. Lengvarský azon ötletét is ellenzi, hogy az antigéntesztekért fizetni kelljen. Ezeknek Matovič szerint ingyenesnek kell maradniuk, esetleg szimbolikus összeget kérhetnek értük – mivel már meg vannak vásárolva.

A OĽaNO vezetője kitart amellett, hogy a Szputnyik-vakcinák behozatala jó ötlet volt, annak ellenére, hogy rendkívül alacsony volt irántuk az érdeklődés, és a nagy részüket Oroszország visszavásárolta. Matovič továbbra is azt állítja, hogy ez az ellenséges propaganda oka.

(tasr, dennikn)

Bevezető

Igor Matovič pénzügyminiszter (OĽaNO) volt a TA3 vasárnapi politikai vitaműsorának vendége. A volt kormányfő támadta Richard Sulíkot (SaS) és Maria Kolíkovát (Za ľudí), de az OĽaNO jelöltjét, Vladimír Lengvarský egészségügyi minisztert is.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment