Search by category:
Egyéb kategória

Megbénult a tömegközlekedés a Mlynské nivynél talált légibomba miatt

Megbénult a tömegközlekedés a Mlynské nivynél talált légibomba miatt
Mészáros Richárd
2021. 07. 20., k – 10:41

2021. július 20., kedd – 10:41
Friss ikon
On

Törzs

A Slovak Lines autóbusz-közlekedési vállalat tájékoztatása szerint lezárták a Bottova utcai buszpályaudvart és a szomszédos utcákat. „Előreláthatólag három órán belül megnyitjuk a buszpályaudvart” – közölte a vállalat a közösségi hálón. A pályaudvar megnyitásáig nem indulnak onnan a távolsági buszok.

A vállalat tájékoztatása szerint azok a buszok, amelyek az állomás lezárása előtt éppen úton voltak, továbbra is közlekednek. A szenci és a bazini járat azonban a Főrévi (Prievozská) úti megállóban áll meg, a somorjai járat a Pažítkova utcai megállóban, az erdőháti (Záhorie) járatok pedig a Récsei vámon (Račianské mýto). „A távolsági és nemzetközi járatok a Bajkál (Bajkalská) utcai megállóból közlekednek” – közölte a Slovak Lines.

Légibombát találtak a pozsonyi autóbusz-állomás mellett, evakuálják a környék épületeit

Pozsony |

Légibombát találtak a pozsonyi Chalupkova utcában, a tűzszerészek a környező épületek, valamint a Mlynské nivy buszpályaudvar kiürítését javasolták – tájékoztatott a közösségi hálón a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság.

Pozsony központjában is komoly forgalmi dugók vannak. Az RTVS Zöld Hullám című műsora a Mlynské nivy, a Košická, a Landererova és a Karadžičova utca lezárásáról tájékoztatott.

Kedden reggel pirotechnikai vizsgálatot végeztek a Chalupkova utcában, egy építkezési területen. A lakosokat arra kérték, kerüljék el a területet, a szomszédos utcákat, és aki a helyszínen tartózkodik, kövesse a rendőrség utasításait.

Bevezető

Megbénult a tömegközlekedés a főváros központjában, nem járnak a buszok és a trolibuszok a belvárosban, mivel légibombát találtak a pozsonyi Chalupkova utcában. A villamosok továbbra is menetrend szerint közlekednek – tájékoztatott Martin Chlebovec, a Pozsonyi Közlekedési Vállalat szóvivője.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment