Search by category:
Egyéb kategória

Fotók: Ilyen lesz a malomvölgyi diákszálló a várva várt felújítás után

Fotók: Ilyen lesz a malomvölgyi diákszálló a várva várt felújítás után
Balaskó Réka
2021. 07. 21., sze – 13:30

2021. július 21., szerda – 14:30
Friss ikon
Off

Törzs

A tervek szerint a malomvölgyi diákszállónak csak a csontváza marad, minden más a 21. századhoz méltő külsőt kap. Még a teraszokat is megszüntetik, hogy bővíthessék a szobákat, amelyek teljesen új bútorzattal lesznek ellátva.

Jelentős mérföldkőhöz érkeztünk Szlovákia legnagyobb diákszállójának rekonstrukciós projektjében! A napokban átvettük a projekt dokumentált formáját. A kivitelező még várja az építésügyi hatóság nyilatkozatát, azonban már rendelkezik minden más kötelező hatósági nyilatkozattal. Az iskolaügyi minisztériumhoz pedig támogatási kérelmet küldtünk.”  –  közölte a diákszálló vezetősége a közösségi médián.

A felújítási folyamatokban következő lépése, hogy az illetékes minisztériumok és állami intézmények elbírálják a tervezetet. Az új Šturák egy hatalmas projekt, ami rengeteg egyetemi alkalmazott munkáját igényli, a kezdeti bonyodalmak ellenére, azonban eddig jól haladunk!”  –  tette hozzá a vezetőség.

Fotók: Ilyen lesz a malomvölgyi diákszálló a várva várt felújítás után
2021. 07. 21., sze – 13:34
Balaskó Réka

Gallery images
Forrás: TASR

kép

k

k

k

k

k

k

k

Leírás

Fotók: Facebook / Internát Mlyny

(br, startitup)

Bevezető
Pozsony |

A malomvölgyi diákszálló (Mlynská dolina) felújítását már 2018-ban rebesgették. Három év után végre kézzel fogható lépéseket tettek az ügyben, mivel megjelentek az első tervek.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment