Search by category:
Egyéb kategória

Lady Gaga társaságában búcsúzik Tony Bennett

Lady Gaga társaságában búcsúzik Tony Bennett
Juhász Katalin
2021. 07. 21., sze – 14:51

2021. július 21., szerda – 15:19
Friss ikon
Off

Törzs

Lady Gaga és Tony Bennett egymás nagy rajongói, első duettjüket 2011-ben vették fel. Ezt követte a dzsessz-sztenderdeket tartalmazó közös album, a 2014-es, Cheek to Cheek, amely a Billboard-lista élén debütált. A pár már akkor ígérte a folytatást, amelynek felvételei 2018-ban kezdődtek és csaknem két éven át tartottak. Időközben ugyanis kiderült, hogy Bennett Alzheimer-kór-ban szenved, és állapota egyre romlik. A veterán énekes betegségét egészen idén februárig sikerült titokban tartani, amikor is felesége számolt be állapotáról. Kiderült, hogy Tony Bennett már nem mindig képes önálló döntéseket hozni, viszont naponta kutyát sétáltat, és legtöbbször derűs hangulatban van. Felesége szerint akkor a legboldogabb, ha énekelhet. Lady Gaga egy interjúban azt mondta, Bennett „mentette meg az életét” az új album felvételei alatt, erőt adva neki egy nehéz életszakaszban. 
Az album még idén napvilágot lát, Bennett hangja állítólag semmit sem kopott. A megjelenés dátumát egyelőre nem közölték, ahogy azt sem, elhangzanak-e róla duettek az augusztusi búcsúkoncerteken. Mind-két estére holnap kezdik árulni a jegyeket az interneten, a szervezők kikötötték, hogy csak beoltott nézőket engednek a helyszínre. 
A humoráról és jókedvéről ismert Tony Bennett az ötvenes években kezdte pályáját, a szving műfaj egyik legkedveltebb előadója lett, olyan vetélytársak mellett, mint Frank Sinatra és Dean Martin. 

Bevezető
New York |

Augusztus 3-án, 95. születésnapján búcsúzik a közönségtől egy élő legenda, Tony Bennett. A 18 Grammy-díjas énekes Lady Gagával közösen lép fel a Radio City Music Hallban, amelyet a várható érdeklődésre való tekintettel nem egy, hanem két estére béreltek ki.

Település / hely
New York

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment