Search by category:
Egyéb kategória

Beoltották Matovičot: „Bár 26 napot várakoztam az időpontra, de megkaptam a szurit”

Beoltották Matovičot: „Bár 26 napot várakoztam az időpontra, de megkaptam a szurit”
Balaskó Réka
2021. 07. 27., k – 15:19

2021. július 27., kedd – 16:00
Friss ikon
Off

Törzs

Bár 26 napot várakoztam az időpontra, de megkaptam a szurit. Az idegen betegségek klinikáján már több mint 8 ezer embert oltottak vele… minimális mellékhatásokkal, semmi súlyossal…” – közölte Matovič a Facebook-oldalán. Ezután pedig kikelt azok ellen, akik szerinte nem helyeselték az orosz vakcinával való oltást.

Ha a politikában, a ŠUKL-ben (Állami Gyógyszer-ellenőrzési Ügynökség) és a médiában nem démonizálták volna a Szputnyikot, akkor mára már félmillió embert beolthattunk volna vele, mint a magyarok. De az Oroszország és Matovič elleni ostoba harcuk fontosabb volt számukra, mint az emberek egészsége és élete… az ostobaságukért pedig mind megfizetünk – mert ma akár fejre is állhatnak, de ha a Covid-fenyegetés idején ijesztgettek a Szputnyikkal, akkor ugyanezeket az embereket a Covid-nyugalom alatt már nem győzik meg az ellenkezőjéről” – folytatta a pénzügyminiszter.

Végül utóiratként reagált azokra a hírekre is, miszerint sokkal hamarabb kapott időpontot oltásra, mint azt állította: „Mivel valaki a saját kitalációit terjesztette: Június 30-án este jelentkeztem oltásra, július 21-én 12:42 órakor kaptam visszaigazolást a tegnapi időpontról” – tette hozzá Matovič.

(br)

Bevezető

A pénzügyminiszter Facebook-oldalán tájékoztatott, hogy megkapta a Szputnyik V első adagját. Közben panaszkodott azokra, akik nem támogatták az orosz vakcinával való oltást.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment