Search by category:
Egyéb kategória

Britney Spearsnek új ügyvédje van, aki szerint Jamie Spears elherdálta az énekesnő vagyonát

Britney Spearsnek új ügyvédje van, aki szerint Jamie Spears elherdálta az énekesnő vagyonát
Balaskó Réka
2021. 07. 27., k – 14:11

2021. július 27., kedd – 19:00
Friss ikon
Off

Törzs

Britney Spears vagyonát a Forbes 60 millió dollárra becsüli, azonban egyáltalán nincs beleszólása abba, hogy mire költheti, mivel a gondnokság miatt csak a megélhetési költségeire kap pénzt.

A Rosengart által benyújtott indítványban hosszan részletezik, miért nem alkalmas az énekesnő apja arra, hogy lánya pénzügyeit kezelje. Emellett felvetették azt is, hogy Jamie Spears nemcsak személyesen járt jól a gondnoksággal (havi 16 ezer dollárt vett fel ezért a szerepért), hanem az énekesnő vagyonát is elvesztegette.

Komoly kérdések merülnek fel Spears úr esetleges helytelen magatartásával kapcsolatban, ideértve az összeférhetetlenséget, a gondnoksággal való visszaéléseket és Spears kisasszony vagyonának nyilvánvaló elherdálását, amelyet Spears úr 2008 óta gyakorlatilag egymaga ellenőrzött” – írta az ügyvéd.

Az indítványt Lynne Spears, Britney anyja is támogatja, nyilatkozatában elmondta, hogy az apa állandóan fenyegeti a lányukat, és kényszeríti dolgokra. Lynne közben említi azt az esetet is, mikor Jamie Spears bántalmazta Britney két fiát, ami miatt 2019-ben távolságtartási végzést róttak ki rá. Az énekesnő anyja szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban.

(br, 444)

Bevezető

Mathew Rosengart, az énekesnő új ügyvédje mindjárt akcióba lendült, és hétfőn benyújtott egy indítványt a bíróságra, hogy Britney apja helyett jelöljék ki könyvelőjét, Jason Rubint Spears vagyonának kezelésére.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment