Search by category:
Egyéb kategória

Meglepő tények derültek ki az elnök asszonyról

Meglepő tények derültek ki az elnök asszonyról
Macsicza Mark
2021. 07. 28., sze – 19:38

2021. július 28., szerda – 19:45
Friss ikon
Off

Törzs

Zuzana Čaputová ma már biztonságban van, de nem mindig volt így. Még akkor sem, amikor ügyvédként dolgozott, a Žena.sk portál szerint ugyanis szexuálisan zaklatták – bár csak verbálisan. Ezek nem kívánatos és nem megfelelő megjegyzések voltak, szexuális aláfestéssel” – árulta el, feltárva az emlékezetében elevenen élő élmény részleteit.

Emlékszem a munkahelyi értekezletre, amely után az ülést vezető hivatalnok hízelgő szexuális vallomást súgott a fülembe

– mondta.

Ma hasonlótól már nem kell tartania, mivel Juraj Rizman mellett a biztonságiak is vigyáznak rá. Néhány hónapig titkolták a szerelmüket, de amikor egy romantikus sétán meglátták őket a bazini szőlőskertekben, nem titkolóztak tovább. Juraj elárulta a cas.sk portálnak: „Sokkal kevesebb időnk van egymásra, mint szeretnénk. Ezért amikor együtt vagyunk, sokat beszélgetünk és igyekszünk mindent együtt átélni. Egy átlagos héten a gyerekekkel töltjük az időnket, de filmeket is együtt nézünk, és közösen sétálunk a kutyákkal. Legszívesebben kint vagyunk a természetben ..”

 

Čaputova

Leírás

Čaputová két lányával

Borász és aktivista

Tudta, hogy az elnök asszony ismeri a borokat? Borászcsaládban született. Ősei már a 16. században borászattal foglalkoztak. A borkészítés mellett a politika iránt is érdeklődtek, ezért Čaputová a bársonyos forradalom idején – 16 évesen – kijárt tüntetni a térre, érettségi után pedig jogi tanulmányokat kezdett. Barátnőjével kidolgoztak egy tervet a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek számára. Talán ezért is nevezte anyja a szegények ügyvédjének, mert szerette és védte őket.

Fitt akar lenni

Mindig figyel rá, hogy fitt legyen – szeret tornázni, még akkor is, ha kevés ideje jut rá. A Šarm magazin szerint az államfő Maroš Molnár edző felügyelete alatt tornázik, aki több híresség és politikus személyi edzője. Az edző elárulta, hogy az elnöknek tetszik az úgynevezett léptető technika. Erősíti a lábakat, a combokat, a csípőt és a feneket. Többet azonban nem árult el, azt mondta, ha az ügyfelei nem akarják, nem beszél róluk.

(eva)

Bevezető

Szexuális zaklatást is tapasztalt.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment