Search by category:
Egyéb kategória

A rendőrség három személyt állított elő a pozsonyi tüntetéseken

A rendőrség három személyt állított elő a pozsonyi tüntetéseken
Hegedűs Norbert
2021. 08. 06., p – 07:56

2021. augusztus 6., péntek – 08:33
Friss ikon
Off

Törzs

A TASR információi szerint az előállítottak között van Marek Kotleba (ĽSNS) parlamenti képviselő is. Állítólag szabálysértési eljárás van folyamatban ellene.

Csütörtökön a védőoltás, a tesztelés, a járványellenes óvintézkedések, a kormány, a parlament, Zuzana Čaputová államfő és a média ellen tüntettek a fővárosban, a Szabadság téren (Námestie slobody) és a Hodža téren. A tüntetők néhány percre blokkoltak bizonyos útszakaszokat is. A rendőrség rövid időn belül közbeavatkozott, és megakadályozta a hosszabb fennakadásokat.

A Hodža téren két személyhez a mentőket is riasztani kellett. Az egyik személy egy rendőri beavatkozás során valószínűleg epilepsziás rohamot kapott, el kellett látni. Orvosi segítséget igényelt a konfliktuskezelő csapat egyik tagja is, mivel hirtelen romlani kezdett az egészségi állapota.

Bevezető

A csütörtöki pozsonyi tüntetéseken a rendőrség összesen három személyt állított elő. Egyelőre senki ellen nem indult büntetőeljárás. Ezt Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-parancsnokság szóvivője erősítette meg a TASR hírügynökségnek.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment