Search by category:
Egyéb kategória

Brian May ötleteket gyűjt a Bohemian Rhapsody folytatásához

Brian May ötleteket gyűjt a Bohemian Rhapsody folytatásához
Juhász Katalin
2021. 08. 09., h – 17:28

2021. augusztus 9., hétfő – 17:43
Friss ikon
Off

Törzs

A négy Oscar-díjat begyűjtő film utolsó jelenete az 1986-os londoni Live Aid koncerten játszódik, ahol a Queen egy húszperces remekléssel ellopta a show-t. A filmben Freddie Mercury ekkor már tudja, hogy HIV-pozitív, főleg emiatt szeretne felejthetetlent nyújtani a közönségnek. Sokak szerint az alkotók már akkor, 2018-ban nyitva hagyták annak lehetőségét, hogy még egy film készülhessen – a Freddie haláláig tartó időszakról.

Brian May a napokban úgy nyilatkozott, hogy ötleteket gyűjt a folyatáshoz. „Nehéz lesz ezt überelni, mivel egyikünk sem gondolta volna, hogy a film ekkora sikert arat. Hogy nagyobbat robban, mint az Elfújta a szél”– mondta a társproducer, aki anyagilag is rendkívül jól járt: az 52 milliós költségvetésű film eddig összesen 900 milliós bevételt termelt a mozikban, és világsztárt csinált a Freddie Mercuryt alakító Rami Malekből. 

Brian May a minap rajongói kérdésekre válaszolt az Instagramon, ott fogalmazott úgy, hogy a zenekar jelenleg gyűjti az ötleteket egy lehetséges folytatáshoz. A bejelentés hatalmas port kavart a brit szaksajtóban, pedig a gitáros ennél többet nem volt hajlandó elárulni a készülő projektről. Ugyanitt egyébként azt is elmondta, hogy 1991 óta nincs olyan nap, amikor ne gondolna egykori harcostársára, Freddie Mercuryra, a zenekar frontemberére. 

Bevezető

Úgy tűnik, mégis lesz folytatása a Queen együttes pályafutásáról szóló filmnek. Brian May, a banda gitárosa és a Bohemian Rhapsody egyik producere eddig cáfolta az ezzel kapcsolatos híreszteléseket. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment