Search by category:
Egyéb kategória

Dučák azt mondta, nem tud a börtönből küldött üzenetekről,semmi köze az egészhez

Dučák azt mondta, nem tud a börtönből küldött üzenetekről,semmi köze az egészhez
Mészáros Richárd
2021. 08. 10., k – 15:01

2021. augusztus 10., kedd – 15:16
Friss ikon
Off

Törzs

Azt elismerte, hogy körülbelül 30 éve ismeri Kočnert. „Nem tudok semmit az üzenetekről, nem vettem rész semmi ilyesmiben. Kočnert a barátomnak tekintem, kéthetente együtt kávéztunk. Andrej Šabík ügyvédet ismerem, nekem dolgozik. Peter Tóthnak Kočner mutatott be” – mondta a tanú.

Dučák azt vallotta, nem volt tanúja annak, hogy Šabík bármilyen írásos utasítást adott volna Tóthnak.

Dučák második tanúként tett vallomást kedden, Kočner ügyének első főtárgyalásán. Šabíkot és Marek Para ügyvédeket is tanúként idézték be kedden.

Jozef Dučák korábban Kočner és Pavol Rusko, a Markíza televízió volt igazgatója, valamint legutóbb Štefan Á. ellen a Markíza-váltók ügyében folytatott tárgyaláson is tanúskodott..

Kočner állítja, Tóth hazudik az üzenetekről

Peter Tóth tanú, volt SIS-ügynök hazudik, amikor azt állítja, hogy üzeneteket tartalmazó leveleket kapott Andrej Šabík ügyvédtől – mondta Marian Kočner vádlott Tóth Pozsony I. Járásbíróságon tett vallomása után.

Bevezető
Pozsony |

Jozef Dučák üzletember, Marián Kočner barátja semmit sem tud azokról az üzenetekről, amelyekkel Kočner állítólag befolyásolni akarta a nyomozást a televíziós váltók ügyében. Dučák ezt kedden mondta a Pozsony I. Járásbíróságon.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment