Search by category:
Egyéb kategória

Kočner állítja, Tóth hazudik az üzenetekről

Kočner állítja, Tóth hazudik az üzenetekről
Mészáros Richárd
2021. 08. 10., k – 13:17

2021. augusztus 10., kedd – 13:22
Friss ikon
Off

Törzs

„Šabík vallomásából kiderül, hogy szabadságon volt akkor, amikor a Tóth által elmondottak szerint a levelek egy részét át kellett volna adnia neki. Ugyanez vonatkozik a telefonokra is. A tanú nem mond igazat. Hazudik” – mondta.

Kočner azt mondta, tudta, hogy Tóth 1998 óta a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) tagja volt, és hogy a Markíza televízió tulajdonjogával kapcsolatos üggyel foglalkozott. „Több feljegyzést is írt – hangsúlyozta Kočner. Azt mondta, Tóth felajánlotta, hogy mellette fog tanúskodni a váltók ügyében, de Kočner ezt visszautasította. Tóth állítólag 2000 óta tudott a váltók létezéséről.

Tóth állítja, sok levelet kapott Kočnertől a börtönből

Pozsony |

Peter Tóth, a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) kémelhárítási részlegének volt helyettes vezetője beismerte, hogy Andrej Šabík ügyvéden keresztül üzeneteket tartalmazó cédulákat küldött neki Marián Kočner a börtönből. Tóth kedden tett tanúvallomást a Pozsony I.

Kočner azt elismerte, hogy azt akarta, Tóth vegye fel a kapcsolatot barátjával, Vladimír Mitróval, a SIS volt igazgatójával. Azt akarta megtudni tőle, hogyan tudná a SIS forrásaiból megszerezni a Gamatex-ügy Markízát érintő részleteit. „Mitro azt mondta nekem, hogy ezt nem tudja elképzelni” – mondta a vádlott.

Tóth azt vallotta, Kočner több százezer eurót ajánlott fel Mitrónak azért, hogy tanúskodjon mellette a váltók ügyében.

Kočner ártatlannak vallja magát, nem köt vádalkut a cetlik ügyében

Pozsony |

Marián Kočner és védőügyvédei a Pozsony I. Járásbíróság előtt elutasították, hogy vádalkut kössenek a Trencséni Kerületi Ügyészség ügyészével.

Bevezető

Peter Tóth tanú, volt SIS-ügynök hazudik, amikor azt állítja, hogy üzeneteket tartalmazó leveleket kapott Andrej Šabík ügyvédtől – mondta Marian Kočner vádlott Tóth Pozsony I. Járásbíróságon tett vallomása után.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment