Search by category:
Egyéb kategória

Fagylalttortára volt gusztusa, ezért helikoperrel ugrott el érte

Fagylalttortára volt gusztusa, ezért helikoperrel ugrott el érte
Balaskó Réka
2021. 08. 12., cs – 15:42

2021. augusztus 13., péntek – 09:30
Friss ikon
Off

Törzs

A pilóta a város egyetlen Dairy Queenje – fagylaltot és gyorsételt kínáló amerikai étteremlánc – melletti parkolóban landolt, hatalmas por- és szemétfelhőt kavarva maga körül – írja a Guardian.

Sokan eleinte azt hitték, hogy a tartomány légimentőinek színét viselő helikopter valamilyen vészhelyzet miatt érkezett a helyszínre. Csakhogy a város polgármestere látta, hogy a férfi fagylalttartóval a kezében hagyja el a helyszínt.

Szóval a pilóta útjának egészen más indítéka volt. Úgy voltam vele, hogy valaki biztosan nagyon éhes. Ugyanakkor arra gondoltam, hogy ez valószínűleg nem helyes” – idézte fel a történteket Al Jellicoe a CBC Newsnak.

A helyi rendőrség sem helyeselte a férfi tettét, úgyhogy vádat emeltek ellene illegális leszállás miatt, ezért szeptember 7-én kell megjelennie a melforti bíróságon.

A Leroy, Sask., man has been charged by @RCMPSK with dangerous operation of an aircraft after landing his helicopter in a Tisdale parking lot so his passenger could run in and buy an ice cream cake. #westcdnag pic.twitter.com/xuKodwTs2j— The Western Producer (@westernproducer) August 11, 2021

(br, 444

Bevezető

A pilóta a Saskatchewan tartománybeli Tisdale-ben landolt egy fagyizó parkolójában július 31-én. Először azt hitték, vészhelyzet miatt érkezett a helyszínre, később azonban rájöttek, hogy csak nagyon megkívánta a fagylaltot.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment