Search by category:
Egyéb kategória

Árokba borult egy autóbusz Magyarországon, legalább nyolcan meghaltak

Árokba borult egy autóbusz Magyarországon, legalább nyolcan meghaltak
Mészáros Richárd
2021. 08. 15., v – 08:50

2021. augusztus 15., vasárnap – 08:55
Friss ikon
Off

Törzs

Azt írták: a baleset vasárnap hajnali 4 óra 55 perckor történt az M7-es autópálya 70-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon.

A balesetet szenvedett busz magyar rendszámú volt – írták.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel azt közölte: a busz átszakította a szalagkorlátot és az autópálya felüljárója hídpillérének ütközött.

Árokba borult egy autóbusz Magyarországon, legalább nyolcan meghaltak
2021. 08. 15., v – 09:07
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

Kép: MTI/Mihádák Zoltán

A buszon több mint ötvenen utaztak, a székesfehérvári hivatásos és a sárszentmihályi önkéntes tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két irányból, a jármű eleje és hátulja felől kezdték meg az utasok kimentését – mondta. Hozzátette: a tűzoltóknak több ülést, valamint a mennyezetre felfüggesztetett monitorokat is el kellett távolítaniuk, hogy hozzáférjenek a sérültekhez. Tizennégy utast a tűzoltók mentettek ki, a többiek saját erejükből hagyták el a buszt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset miatt lezárták a sztráda főváros felé oldalát.

A forgalmat a szabadbattyáni lehajtónál leterelik a 7-es út felé, ahonnan a 63-as úti csomópontnál lehet visszatérni az M7-es autópályára.

Bevezető

Nyolcan a helyszínen meghaltak, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek az M7-es autópályán Szabadbattyánnál történt vasárnap hajnali buszbalesetben, a sztráda főváros felé vezető oldalát lezárták – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment