Search by category:
Egyéb kategória

Tragikus baleset történt a Dunaszerdahelyi járásban

Tragikus baleset történt a Dunaszerdahelyi járásban
Hegedűs Norbert
2021. 08. 16., h – 10:30

2021. augusztus 16., hétfő – 10:46
Friss ikon
Off

Törzs

Egy Peugeot 41 éves sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között áthajtott az szembejövő sávba, majd frontálisan ütközött egy BMW-vel. Utóbbi gépkocsit egy 31 éves férfi vezette. A Peugeot utasai az autóban ragadtak. Miután kiszabadították őket, a sofőrt helikopterrel kellett az érsekújvári kórházba szállítani, ahol belehalt a sérüléseibe. A TASR hírügynökséget Zlatica Antalová, a nagyszombati  rendőrség szóvivője tájékoztatta hétfőn.

A Peugeot másik két utasát a mentők a dunaszerdahelyi kórházba szállították. A BMW sofőrje csak könnyebben sérült meg, alkoholtesztje negatív volt. Az autóban utazott még egy nő és egy gyermek is, ők nem szenvedtek sérülést. A másik sofőrtől vért vettek, hogy kiderítsék, fogyasztott-e alkoholt.

A rendőrség a baleset kapcsán óvatosságra inti a sofőröket, különösen kánikula idején. A hőség negatív hatással lehet a szervezetre, és befolyásolhatja a figyelem összpontosításának képességét is.
 

Bevezető

A rendőrség vizsgálja annak a tragikus balesetnek a körülményeit, amely vasárnap (augusztus 15.) történt néhány méterrel a dunaszerdahelyi járásbeli Szap község után.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment