Search by category:
Egyéb kategória

Videó: A pápa szerint az oltakozás egy „szeretetteljes cselekedet”

Videó: A pápa szerint az oltakozás egy „szeretetteljes cselekedet”
Balaskó Réka
2021. 08. 18., sze – 14:06

2021. augusztus 18., szerda – 16:30
Friss ikon
Off

Törzs

 „Isten kegyelmének és sokak munkájának hála most már a rendelkezésünkre állnak azok a vakcinák, melyek megvédenek a Covid-19-től” – jelentette ki az egyházfő két, egyesült államokbeli non-profit szervezet, az Ad Council és a Covid Collective számára készített videóüzenetben.

A felhívásban elmondta azt is, hogy az oltások minden embernek reményt nyújtanak, ám hozzátette, hogy csak akkor hatékonyak, ha mindenki felveszi őket.

Megkapni az oltást szeretetteljes cselekedet. Önmagunk, a családunk, barátaink és minden ember szeretetét jelenti.” – tette hozzá.

A kampány főként az észak-, közép- és dél-amerikai közösségeket célozza, amelyek a vírus terjedésének központjai voltak, ezekből a régiókból bíborosok és érsekek is részt vesznek benne.

Az Ad Council és a Covid Collaborative januárban indította el az oltások népszerűsítését az Egyesült Államokban, az Ad Council jegyezte közleményben pedig a szervezetek közölték, hogy a mostani felhívás az első lépés a kampány globálissá tételében.

(br, mti, pluska)

Bevezető

A pápa egy videóban buzdítja az embereket, hogy oltassák be magukat, szerinte csak így lehet véget vetni a világjárványnak.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment