Search by category:
Egyéb kategória

Két nőt is megtámadott a 32 éves férfi

Két nőt is megtámadott a 32 éves férfi
Balaskó Réka
2021. 08. 20., p – 12:37

2021. augusztus 20., péntek – 17:30
Friss ikon
Off

Törzs

A 32 éves Roman áprilisban betört egy 65 éves nyugdíjas morvai (Moravany) házába, és pénzt követelt tőle, de a nő visszautasította. A férfi ezért többször megütötte, és letépte az óráját a karjáról, ezután átkutatta az egész házat, a nyugdíjast pedig a fürdőszobába zárta. A házból két mobiltelefont, és egy aprópénzzel teli pénztárcát lopott el. Összesen 200 eurós kárt okozott.

Májusban egy Újvároskában (Leopoldov) parkoló autóból lopott el egy pénztárcát, amelyben egy bankkártya rejlett. A férfi a kártyával egy bankautomatához sietett, azonban nem sikerült pénzhez jutnia.

A 32 éves Roman itt nem állt meg, július elején ismét lecsapott. Galgócon támadott meg egy nőt, ököllel arcon ütötte, és megpróbálta ellopni az arany nyakláncát . Csakhogy az áldozat nem hagyta magát, így a tettes üres kézzel távozott.

Az elkövető ellen a pöstyéni hatóságok rablás, magánlaksértés és személyi szabadság korlátozása bűncselekmények mellett indított eljárást, ezért héttől tizenkét évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. Továbbá készpénz-helyettesítő fizetési eszköz, elektronikus pénz vagy fizetőkártya jogtalan előállítása és használata bűntettével is gyanúsítják. 

(br)

Bevezető

Áprilisban egy 65 éves nyugdíjas házába tört be, akit bántalmazott is. Májusban pedig Galgócon (Hlohovec) esett neki egy nőnek.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment