Search by category:
Egyéb kategória

Stílusos otthon

Stílusos otthon
Mészáros Richárd
2021. 08. 21., szo – 21:57

2021. augusztus 22., vasárnap – 14:00
Friss ikon
Off

Törzs

Az ikonikus szlovák színésznő arról is híres, hogy nagyon jól főz, tágas konyhájában, gránit munkalapján pedig kedvére készítheti a jobbnál jobb falatokat, közben pedig élvezheti a fővárosra nyíló kilátást. A méretre szabott, több méter hosszú konyhai munkalapot egészen Olaszországból hozatták – métere legalább 500 euróba kerül.

Stílusos otthon
2021. 08. 21., szo – 22:00
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

(Fotók: Facebook/Zdena Studenková, Facebook/Fragile)

A tágas négyszobás lakás része a nagy, ugyancsak a városra néző terasz. Állítólag Zdena élvezi leginkább a kint töltött pillanatokat, virágokat ültet, díszfákat nevel. De térjünk vissza a lakásba: bár a színésznő és a zenész nagyon óvják magánéletüket, kikerült az éterbe néhány fotó, amelyek betekintést adnak otthonukba.
Konyhájukban a stílusos falat kettejük óriásfotója díszíti, a berendezés az egész lakásban nagyon ízléses, minden – a virágok, a dísztárgyak, az edények – nagyszerűen harmonizál egymással.

Braňonak is megvan a saját birodalma, egy kisebb hangstúdió, saját edzőterme is van, melyben nemcsak szobabicikli, hanem több más kondigépig is található.

(Žena)

Bevezető

Zdena Studenková és partnere, Braňo Kostka nem panaszkodhat, évek óta egy luxuslakásban élnek a pozsonyi Kolibán, és több más ingatlan tulajdonosai. Nemrég akarva-akaratlanul a lakásukat mutatták meg a Báječná Žena magazinnak.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment