Search by category:
Egyéb kategória

Elütött egy fiatal lányt, lelépett a helyszínről

Elütött egy fiatal lányt, lelépett a helyszínről
Mészáros Richárd
2021. 08. 25., sze – 09:48

2021. augusztus 25., szerda – 09:00
Friss ikon
Off

Törzs

A súlyos balesetre azon a kétsávos Južné nábrežie nevű úton került sor, melyen a nap túlnyomó részében több ezer személy- és tehergépjármű halad át. Mivel az út a város körgyűrűjének részét képezi, abban a pontban, ahol a balesetre is sor került, 70 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben. A kassai Korzár tegnap esti értesülései szerint a helyszínről elmenekült sofőr egy 18 éves fiatal lányt gázolt el autójával, aki éppen az egyik benzinkúthoz közeli gyalogátkelőn haladt át. A baleset pontos körülményei jelen pillanatban ismeretlenek, azonban Jana Mésárová, a Kassai Kerületi Rendőr-kapitányság lapunknak adott tájékoztatása szerint intenzíven keresik a cserbenhagyásos gázolót.

„Az eddigi információk szerint a baleset nem sokkal este kilenc után történt a Viničná buszmegálló közelében. A súlyos sérüléseket szenvedett hölgyet azonnal kórházba szállították. A rendőrség fokozott erőkkel keresi a sofőrt

– közölte lapunkkal Jana Mésárová rendőrségi szóvivő. 

Mivel egy kimondottan felháborító balesetről van szó, a hír már a baleset utáni percekben futótűzként terjedt a közösségi portálokon. Az egyik közlekedési csoportban többen is azt írták, hogy egy fekete színű Škoda Octaviát láttak elhajtani a baleset helyszínéről, de nagyon sokan azt kérték az emberektől, hogy ha pontosabb információjuk van, azonnal értesítsék a rendőrséget.

„A nő életveszélyes sérülést szenvedett. A kórházba szállítását követően sürgős műtéten esett át, állapotát jelenleg az intenzív osztályon stabilizálják” – tájékoztatta lapunkat Ladislava Šustová, a kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórház (UNLP) szóvivője.

Bevezető
Kassa |

Súlyos kimenetelű közúti baleset történt tegnap este a keleti nagyváros egyik forgalmas utcáján. Az eddigi információk szerint egy ismeretlen sofőr elgázolt egy gyalogátkelőhelyen áthaladó 18 éves lányt, majd bármiféle segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Település / hely
Kassa

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Németi Róbert

Read More

Post Comment