Search by category:
Egyéb kategória

Végh Attila és Rytmus fülig mosollyal pózol Szlovákia hidegvérű gyilkosai mellett

Végh Attila és Rytmus fülig mosollyal pózol Szlovákia hidegvérű gyilkosai mellett
Balaskó Réka
2021. 09. 01., sze – 13:14

2021. szeptember 1., szerda – 13:32
Friss ikon
Off

Törzs

Ez a gonosz fotója. Soha nem láthattuk ennyi gyilkost egy képen. Az arcok mögött áldozatok rejlenek, ártatlan emberi életek formájában. Ezek a személyek a becslések szerint több mint 50 embert gyilkoltak meg” – reagált a felvételre a rendőrség közösségi oldalának adminja.

A képen olyan életfogytiglanra ítélt bűnözők szerepelnek, mint Mikuláš Černák vagy Viliam Hauser, aki Róbert Mattával 1994-ben egy pozsonyi raktárában géppisztollyal öt vietnami állampolgárt, köztük egy állapotos nőt lőtt le, egy kétéves kisfiút pedig paplannal megfojtott, mellettük pedig fülig mosolyogva álldogál Végh Attila sportoló, és a híres rapper, Rytmus – írja a Čas.sk.

Leírás

Forrás: Facebook

Végh Attila egy interjúban elmondta, hogy a fegyencek közt rengeteg támogatóra talált, Mikuláš Černák karácsonykor leveleket küld neki. Végh azt állítja, hogy az újvároskai (Leopoldov) börtön elítéltjei közt barátai vannak.

Igaz, hogy az életfogytiglanra ítélteknek időről időre látogatásokat szerveznek – amit normálisnak tartok. Főleg a karácsonyi ünnepekkor járnak hozzájuk énekelni. Tudok a  Kmeťoband  és mások koncertjeiről… De ez a fotó a primitivitás csúcsa. Nevetgélve a gyilkosok között? Tényleg?” – csodálkozott Dávid Púchovský a rendőrség közösségi oldalának adminja, majd feltett pár érdekes kérdést: 1. Hogyan jutott be Végh? 2. Hogyan jutottak be mások, például Rytmus menedzsere? 3. Ki fotózott, mikor tilos képeket és hangfelvételt készíteni? 4. Ki vitte ki a fotót?”

(br, cas.sk)

Bevezető

A fotót Mikuláš Černák, az egyik leghíresebb szlovákiai gyilkos Facebook-oldala osztotta meg, amelyen Végh Attila és Rytmus láthatók, miközben mosolyogva pózolnak az ország legkegyetlenebb bűnözőivel.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment