Search by category:
Egyéb kategória

Veteránok futballtornája Nádszegen

Veteránok futballtornája Nádszegen
Orosky Tamás
2021. 09. 02., cs – 16:48

2021. szeptember 3., péntek – 10:45
Friss ikon
Off

Törzs

Csak 55 évnél idősebbek léphetnek pályára, ehhez mérten a játékvezetők (Liška, Randa, Pogány) is a korosabbak közé tartoznak.

„Nincsenek csoportmeccsek, mindenki mindenkivel találkozik a 2×12 perces összecsapásokon – sorolta az alaptényeket Juhos Ferenc házigazda, Mátyusföld csapatának gólzsákja, majd az esélyekre is kitért. – Először a Videoton nyerte a tornát, tavaly mi, de a székesfehérváriak nélkül játszottunk. Idén is ők az esélyesek, de mi szeretnénk visszavágni azért a vereségért, amit 7:4-es vezetésünk után 7:8-ra szenvedtünk el. Ha ki is kapunk, nem lesz szégyen, mert a nagy Vidi tele volt kiváló játékosokkal, s hozzánk is rendre eljönnek. Várhatóan ismét köztünk dől el az elsőség. Tornánknak az a küldetése, hogy jelezzük, ez a korosztály is tud még futballozni, miközben a baráti szálak is erősödnek. Csapatunkat két volt DAC-játékos, Nagy Jaro és Szaban Tibor erősíti, korábban ők is edzősködtek Nádszegen. A torna védnöke neves edzőnk, Pecze Károly, aki jelenlétével is megtisztel bennünket. Külön díjat kap a gólkirály, a legjobb kapus és a legjobb mezőnyjátékos.”

Bevezető

Harmadik kiírásához érkezik szombaton (kezdés: 13.00) a Nádszegi Veterán Focitorna, amelyen hat csapat (Videoton, Kelen SC Budapest, Komáromi járás, Mátyusföld, Csallóköz, Zoboralja) indul,

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
J. Mészáros Károly

Read More

Post Comment