Search by category:
Egyéb kategória

Először egy szexbábuval házasodott össze a testépítő, most egy hamutartóba szerelmes

Először egy szexbábuval házasodott össze a testépítő, most egy hamutartóba szerelmes
Balaskó Réka
2021. 09. 03., p – 15:45

2021. szeptember 3., péntek – 18:47

Friss ikon
Off

Törzs

Jurij Tolocskónak érdekes ideáljai vannak, tavaly például egy Margo nevű guminővel házasodott össze, de a szerelem nem tartott sokáig, mert nejének technikai problémái akadtak és el kellett vinni szervizbe. Ez idő alatt a férfi megcsalta műanyag feleségét a nő fejű, csirke testű Lolával, ezért elváltak.

A kazah férfi most bejelentette, hogy újra szerelmes… egy hamutartóba, amit egy klubban ismert meg.

„Először csak egy fotózást szerveztem le vele, de aztán elkezdtem vonzódni hozzá. Újra meg akartam érinteni, megszagolni. Imádom a brutális szagát, a fém érintését a bőrömön. Ez tényleg brutális” – írta Tolocsko az Instagramon , és azt is hozzátette: „Szeretem a történetét is, hogy nem új, hogy már sok embert kiszolgált és kiszolgál mind a mai napig”.

A férfi a Mirror beszámolója szerint elárulta, hogy neki a tárgyakra élő lényekként tekintet. Tolocsko új szerelmét szeretné felszerelni egy művaginával is, hogy még bensőségesebb lehessen a kapcsolatuk.

(br, 24.hu)

Bevezető

Jurij Tolocsko testépítő tavaly egy Margo nevű guminőt vett feleségül. Most egy hamutartóba szerelmes, aminek imádja az érintését és a szagát – írja a Mirror.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment