Search by category:
Egyéb kategória

Szex és New York: Itt a folytatás!

Szex és New York: Itt a folytatás!
Hegedűs Norbert
2021. 09. 05., v – 09:52

2021. szeptember 5., vasárnap – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

A három barátnőnek, Carrie-nek, Mirandának és Charlotte-nak az eredeti verzióból hiányozni fog Samantha, vagyis Kim Cattrall, de a az első filmkockák szerint mégis örülhetünk, leginkább az inspiratív divatkreációknak.

A közkedvelt sorozat tehát visszatér a képernyőkre: a New York-i barátnők már az ötvenes éveikben járnak, s bár Kim nem vállalta a folytatást, mégis az eredeti létszámban látjuk viszont a főszereplőket. Ismeretes, hogy Kim Cattrall nem volt túlságosan jóban a többi színésznővel, akikkel elválaszthatatlan négyest alkottak a képernyőn. Charlotte, Miranda és Carrie mellett a sorozat egyik új állandó karakterét az 50 éves Nicole Ari Parker alakítja.

A most 55 éves Sarah Jessica Parker filmbeli szerepének köszönhetően igazi stílusikonná vált. Nagy hatást gyakorol a divatra, saját SJP cipőmárkája van. Gyakran betér manhattani boltjába, de nem azért, hogy kipróbálja valamelyik cipőmodelljét, hanem hogy segítsen az ügyfeleknek a választásban. Persze a kuncsaftok odáig vannak a híres eladótól.

(Plus JEDEN DEŇ)

Bevezető

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis New York utcáin forgatják a népszerű Szex és New York sorozat And Just Like That… című folytatását.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment