Search by category:
Egyéb kategória

Változik a fővárosi tömegközlekedés a pápalátogatás idején

Változik a fővárosi tömegközlekedés a pápalátogatás idején
Hegedűs Norbert
2021. 09. 11., szo – 08:31

2021. szeptember 11., szombat – 09:42
Friss ikon
Off

Törzs

A közlekedési vállalat azt javasolja, hogy az utasok a villamosközlekedést részesítsék előnyben – tájékoztatta a TASR-t Martin Chlebovec, a DPB szóvivője.

„A közlekedési vállalat mindent megtesz a folyamatos tömegközlekedés fenntartásáért, ennek ellenére az utasoknak fel kell készülniük arra, hogy egyes busz- és trolibuszjáratok ritkábban vagy késéssel fognak közlekedni” – közölte Martin Rybanský, a DPB igazgatótanácsának elnöke.

A pápalátogatás egész ideje alatt, vasárnaptól szerdáig (szeptember 12–15.) korlátozásokkal kell számolniuk az utasoknak, hétfőn (szeptember 13.) lesz a legrosszabb a helyzet. A tágabb belvárosban aznap csak a villamosok fognak menetrend szerint közlekedni. A DPB ezért azt javasolja, hogy mindenki a megszokottnál hamarabb keljen útra, és a változásokról a vállalat honlapján (www.dpb.sk) és a közösségi hálón tájékozódjon.
 

Bevezető

A Pozsonyi Tömegközlekedési Vállalat a menetrend változására és egyes járatok ideiglenes szüneteltetésére figyelmeztet a pápalátogatás idején, ugyanis több utcát lezárnak a Szentatya itt-tartózkodása alatt.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment