Search by category:
Egyéb kategória

A Sme rodina bármely, az oltás kötelezővé tételéről szóló javaslatot megvétóz

A Sme rodina bármely, az oltás kötelezővé tételéről szóló javaslatot megvétóz
Mészáros Richárd
2021. 09. 12., v – 11:39

2021. szeptember 12., vasárnap – 11:49
Friss ikon
Off

Törzs

Kollár szerint, ha az egészségügyi dolgozókat a koronavírus elleni oltást felvételére köteleznék, fennállna annak veszélye, hogy inkább felmondanának, akkor pedig nem lenne, aki a betegeket ellássa.

Ennek ellenére úgy véli, fontos, hogy motiválják az embereket arra, hogy beoltassák magukat. Akár azt is el tudja képzelni, hogy minden egyes személynek, aki újonnan veszi fel az oltást, száz eurót fizessenek. Hozzátette, meglátása szerint Vladimír Lengvarský (OĽaNO-jelölt) egészségügy-miniszter jól végzi a munkáját.

A Za ľudíban uralkodó feszültséget illetően megjegyezte, a koalíciós szerződés szerint a Za ľudí párt két minisztériumot irányít. A Koalíciós Tanács hétfőn összeül, ahol erről is tárgyalnak majd. Ha Ferenc pápa látogatása miatt erre nem jutna idő, az ülést szerdára halasztják.

A Sme rodina elnöke emellett arról is beszélt, hogy pártja egyelőre nem támogatja Robert Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter visszahívását. 

(Denník N)

Bevezető
Pozsony |

A Sme rodina bármilyen, az oltás kötelezővé tételéről szóló javaslatot megvétóz, ez pedig érvényes az egészségügyi dolgozókat érintő javaslatra is – jelentette ki Boris Kollár (Sme rodina) házelnök a TA3 vasárnapi műsorában.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment