Search by category:
Egyéb kategória

Csobbanj ősszel is Hévízen!

Csobbanj ősszel is Hévízen!
szabolaci
2021. 09. 13., h – 00:03

2021. szeptember 13., hétfő – 11:20
Friss ikon
Off

Törzs

Minőségi hotelben pihenhetünk

Aki már járt Hévízen, tudja, hogy ott minden generáció megtalálja a számításait – legyen szó családosokról, fiatalokról, vagy akár idősebb vendégekről. Gyakorlatilag nincs olyan vendégkör, amely ne találna magának megfelelő szállodát Hévízen. A családosok számra a legjobb választás a négycsillagos Kolping Hotel, a gyermekbarát hotel nem véletlenül az egyik legnépszerűbb ilyen szálloda egész Magyarországon – itt a kicsik és a nagyok is felhőtlenül élvezhetik a pihenést – míg a gyerekek a különböző foglalkozásokon játszanak, addig a felnőttek a gazdag wellness-részlegen töltődhetnek fel. Szintén jó választás a négycsillagos Palace Hotel, amely egy exkluzív gyógy- és wellness szálloda Hévíz szívében. Aki egy fantasztikus wellness-pihenést szeretne, érdemes a Carbona hotelben megszállnia, a négycsillagos szállodában rendkívül gazdag wellness-részleg várja a vendégeket, szaunákkal, szaunaszeánszokkal, különleges gasztronómiai élményekkel. Ha szerencséje van, lehet a hotel papagája, Csucsu is üdvözli egy „sziával”. Aki ötcsillagos szállodában pihenne, annak a Lotus Therme a legjobb választás, ahogy a szálloda szlogenje is jelzi: Minden pillanat rólam szól – aki már megszállt itt, meg tudja erősíteni – felejthetetlen élményekkel gazdagodva térhetett haza. És végül van egy csoport, amely egy nyugodt pihenést szeretne, számukra pedig a legjobb választás a Bonvital szálloda, amely most egy őszi romantikus kikapcsolódásra invitál, Hévíz egyetlen felnőttbarát szállodájában!

 

Gasztronómia

Számos alkalommal jártunk már Hévízen, és sosem csalódtunk a helyi gasztronómiában. Ez nemcsak a hotelekre igaz – mindenhol kifogástalan kínálat, helyi, magyaros és nemzetközi ízek várják a vendégeket a svédasztalos reggeliknél, vacsoráknál –, de a helyi éttermekre is. Amit mindenképpen kiemelnénk, az a Brix étterem (a Bonvital hotel étterme), ahol igazi kulináris élményekkel várják a vendégeket – a borjúbécsit nem szabad kihagyni… Ha kávézni, sütizni szeretnénk, akkor a Macciato kávézót ajánljuk, a finom kávék mellé különleges sütemények közül válogathatunk. Ha pedig csak egy hamisítatlan magyaros étteremre vágyunk, a sok csárda mellett érdemes betérni az Én anyósom étterembe – a legjobb választás egy finom ebédre. És ne feledkezzünk meg a helyi termelői piacról sem, ahol a város és a környék ízeivel ismerkedhetünk meg – a termelőktől vásárolt finomabbnál finomabb zöldségek, gyümölcsök, sütemények, készítmények által.

 

Programok

Hévízen szinte kötelező program egy csobbanás a helyi termáltóban, majd jöhet egy élménygazdag wellness-kényeztetés, e mellett de számos fesztivál, program is várja a vendégeket. Ezek között találhatunk kulturális és gasztroprogramokat, fesztiválokat, sportolási, túrázási és kerékpározási lehetőségeket is. Aki pedig még többre vágyik, az választhat a számos vezetett túra közül, így megismerheti Hévíz legizgalmasabb nevezetességeit, ízeit, útvonalait.

A gazdag, minden igényt kielégítő őszi programok között mindenki megtalálja a számára legizgalmasabbat, amit nem szabad kihagyni. Hiszen tudják, szeptemberben Hévízen nem ér véget a nyár! Irány Hévíz!

 

A cikk szponzorált linkeket is tartalmaz.

 

Bevezető

Bár a nyár már véget ért, egy kellemes csobbanásra, fürdőzésre, gasztronómiai élményekkel gazdagított pihenésre is ideális helyszín a magyarországi Hévíz. A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni szeptemberben a legjobb. Ráadásul programokban sem lesz hiány Hévízen és környékén.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Szabó Laci

Zárt tartalom – Bevezető

Bár a nyár már véget ért, egy kellemes csobbanásra, fürdőzésre, gasztronómiai élményekkel gazdagított pihenésre is ideális helyszín a magyarországi Hévíz. A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni szeptemberben a legjobb. Ráadásul programokban sem lesz hiány Hévízen és környékén.

Read More

Post Comment