Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Spermával teli fecskendővel szúrt meg egy nőt – tíz évet kapott

VIDEÓ: Spermával teli fecskendővel szúrt meg egy nőt – tíz évet kapott
Balaskó Réka
2021. 09. 13., h – 15:22

2021. szeptember 13., hétfő – 18:16
Friss ikon
Off

Törzs

2020 februárjában biztonsági kamera rögzítette az esetet egy marylandi bevásárlóközpontban. A felvételen látható, ahogy a nő épp visszahelyezi a bevásárlókocsiját, mikor egy ismeretlen férfi megbotlik és nekiütközik. Az áldozat később elmondta, úgy érezte, mintha egy cigarettát nyomtak volna el a bőrén.

Az elkövető ezután néhány percig segített a nőnek keresgélni a fájdalom forrását, de persze nem találtak semmit, mivel az ondóval teli fecskendő ekkor már a férfi zsebében volt.

A rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján indított nyomozást az ügyben. Végül egy névtelen bejelentés után tartóztatták le az 51 éves Thomas Bryon Stement, akinek autójában több spermával töltött fecskendőt találtak. 

Stemen óvadék ellenére sem szabadulhatott, júniusban bűnösnek vallotta magát és szeptember 10-én tíz év szabadságvesztésre ítélték – írja a Fox News.

(br, 24.hu)

Bevezető

2020 februárjában történt a hátborzongató eset, mikor egy férfi ondóval teli fecskendővel szúrt meg egy nőt egy marylandi bevásárlóközpontban. Az elkövető szeptember 10-én tíz évet kapott.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment