Search by category:
Egyéb kategória

Dušan Kováčik: Idő előtt zárult le a tárgyalás és a bizonyítási eljárás

Dušan Kováčik: Idő előtt zárult le a tárgyalás és a bizonyítási eljárás
Hegedűs Norbert
2021. 09. 17., p – 17:55

2021. szeptember 17., péntek – 18:30
Friss ikon
Off

Törzs

„Nem úgy magyarázták a dolgokat ahogyan kellett volna, nem volt objektív a tárgyalás” – hangsúlyozta a volt különleges ügyész és azt mondta, szükségesnek tartja, hogy tisztázza magát minden ügyben, amivel vádolják.

„Ártatlan vagyok, ezt az elején megmondtam, ezt állítom most, és ezt fogom állítani még a halálos ágyamon is” – mondta elcsukló hangon. Tekintettel a megállapításokra, a javasolt 13 éves szabadságvesztést nem kommentálta. A vádlott záróbeszéde közel három órán át tartott.

Beszéde elején Dušan Kováčik kijelentette, teljes mértékben egyetért védőügyvédei álláspontjával, akik a felmentését kérték.

Dušan Kováčikot tavaly októberben vette őrizetbe a NAKA, miután vádat emeltek ellene, lemondott funkciójáról. Bűnszervezet megalapításával, működtetésével és támogatásával, valamint hivatali jogkörökkel való visszaéléssel és korrupcióval, továbbá bizalmas információk veszélyeztetésével vádolják. Tavaly október óta van vizsgálati fogságban.

Bevezető

Idő előtt zárult le a tárgyalás és a bizonyítási eljárás – mondta záróbeszédében Dušan Kováčik. Megismételte, hogy ártatlan, nem követte el, amivel vádolják. Hozzátette, soha nem térne vissza az ügyészségre, mert szégyelli, ami ott folyik.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment