Search by category:
Egyéb kategória

Nyíltan vallott kapcsolatukról Čaputová párja: „Nem vagyok first lady!”

Nyíltan vallott kapcsolatukról Čaputová párja: „Nem vagyok first lady!”
Balaskó Réka
2021. 09. 24., p – 15:06

2021. szeptember 24., péntek – 15:45
Friss ikon
Off

Törzs

Juraj Rizman és Zuzana Čaputová körülbelül két éve alkot egy párt. Gyakran mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt, kapcsolatukat nem titkolják. A Denník N napilapnak adott interjújában Rizman most elárulta, hogyan kéne őt mint az elnök párját hivatalosan megszólítani: „Partner. Nem vagyok first lady, az eddigi eseményeken mindig úgy mutattak be, hogy az elnök partnere” – mondta.

Nyíltan vallott kapcsolatukról Čaputová párja: „Nem vagyok first lady!”
2021. 09. 24., p – 15:13
Balaskó Réka
Gallery images

Rizman arról is beszélt, hogy nincs személyes titkára és nem kap fizetést az államtól. „Azóta nem kaptam fizetést vagy járadékot az elnöki hivataltól, mióta tanácsadóként elmentem. Az emberek azt hiszik, hogy pénzt kapok érte. De ez nem így működik” – közölte Rizman, aki beismerte, hogy az elnökkel való kapcsolatában a magánélet teljes elvesztése a legnehezebb. „Lényegében nincs olyan pillanat, mikor az elnökkel kint vagyunk, hogy kettesben lennénk” – tette hozzá.

(br, pluska, Denník N)

Bevezető

A köztársasági elnök párja, Juraj Rizman a Denník N napilapnak nyíltan beszélt magánéletükről. Többek között elárulta, hogy kap-e fizetést az államtól, vagy hogyan kéne őt szólítanunk!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment