Search by category:
Egyéb kategória

GALÉRIA: Ennivaló Mr. Bean

GALÉRIA: Ennivaló Mr. Bean
Mészáros Richárd
2021. 09. 26., v – 10:06

2021. szeptember 26., vasárnap – 11:41
Friss ikon
Off

Törzs

A mintegy ezer négyzetméteres múzeumi területen megismerkedhetnek a csokoládé történetével, betekinthetnek a kakaóbabok termesztésének rejtelmeibe, és megtudhatják, hogyan szállítják és dolgozzák fel az értékes alapanyagot.

Ennivaló Mr. Bean
2021. 09. 26., v – 10:10
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

(Fotók: Monika Mikulcová)

A tábori múzeum legnagyobb attrakciója a híres cseh hokista, Jaromír Jágr életnagyságú csoki­figurája. Itt található Csehország legnagyobb, csokoládéból készített vonata, amely 520 kilós, gőzt pöfékel és még világít is. A mesterművet 10 hónap alatt készítette el Daniel Šefčík. Kedvelt figura a múzeumban is Mr. Bean csokimása, amely mellett autója és két híres macija díszeleg. Az összes kiállított ennivaló darab az alkotók ügyességéről, fantáziájáról és kreativitásáról tanúskodik.

(Plus 7 dní)

Bevezető

A csehországi Tábor történelmi központjában található az a csokoládé- és marcipánmúzeum, amelyben Jaromír Jágr jégkorongozó és Mr. Bean csokimása köti le a legtöbb látogató figyelmét, de a marcipánból készült, különböző mesefigurák és történelmi ábrázolások mellett sem megy el sietve az ember.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment